Pomôžme nášmu mestu hlasovaním za získanie detského ihriska. Hlasovať za ihrisko Žihadielko môžete každý deň do 28. februára 2017. Do hlasovania sa môže zapojiť len registrovaný hlasujúci. Zaregistrovať sa môžete podľa pokynov na stránke: https://zihadielko.lidl.sk/ Hlasovať môžete len raz počas jedného dňa.  Druhý hlas môže hlasujúci získať a odovzdať prostredníctvom zapojenia sa do online hry Uletená Maja.

https://zihadielko.lidl.sk/video/9ea3d3e9-182f-4f22-a895-1038f4fed737

Ďakujeme.

Ako zaiste viete, mesto Michalovce sa aj tento rok zapojilo do súťaže o ihrisko Žihadielko.

Chceme Vás povzbudiť k hlasovaniu a preto sme pripravili ešte jednu cenu špeciálne pre žiakov základných škôl, ktorých zriaďovateľom je Mesto Michalovce. Naďalej však prebieha aj súťaž o nový skúter.

Hlasovať za ihrisko Žihadielko môžeme každý deň do 28. februára 2017. Zaregistrovať sa môžete podľa pokynov na stránke zihadielko.lidl.sk a to buď vyplnením a odoslaním registračného formulára alebo prihlásením sa prostredníctvom svojho konta na Facebooku.

Momentálne sa vo svojej skupine nachádzame na 4. mieste, čo bohužiaľ na výhru nestačí. Veríme, že zmobilizovanie všetkých síl môže prispieť k tomu, aby mesto Michalovce bolo jedným z miest, v ktorých pribudne nové detské ihrisko v hodnote 87 tisíc eur.

Nie je to až také nemožné – ak by denne hlasovalo čo len 2000 ľudí (čo nie je ani polovica všetkých našich žiakov ZŠ) získali by sme ešte do konca hlasovania 54 tisíc hlasov, ak by si zahrali aj hru, tak by to bolo 108 tisíc hlasov!

Hlasujte každý deň aj Vy a vyhrajte zaujímavé ceny!

Keď sa nám podarí spoločne vyhrať pre Michalovce ihrisko Žihadielko – Mesto odmení :

* žiakov základnej školy, a to dvojdňovým výletom na konci školského roka, ktorý zaplatíme celej triede s najvyšším „skóre“

* jedného hlasujúceho novučičkým skútrom

* piatich ďalších hlasujúcich zaujímavými cenami

Výlet pre celú triedu získajú tí žiaci ZŠ (v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta), ktorí sa preukážu PrtScrn svojich profilov a budú mať najvyšší počet hlasov. Zrátavať sa budú hlasy všetkých žiakov v jednej triede.

Do súťaže o nový skúter budú zaradení všetci hlasujúci, ktorí nám po skončení hlasovania pošlú PrtScrn svojho profilu, kde bude najmenej 40 hlasov, teda 40 a viac (znižujeme hranicu z pôvodných 90 resp. 70 hlasov).

Ďalších päť vyžrebovaných hlasujúcich odmeníme vecnými cenami.

Stačí ak budete hlasovať každý deň a príp. si k tomu zahráte aj hru včielky Maje. Hlasujte, podporte dobrú vec a vyhrajte výlet alebo novučičký skúter!